For 17. gang

Siegmund Watty er en av de to arrangørene.

Spansk-norske dager arrangeres i år for 17. gang. 

Programmet starter fredag 18. oktober og varer til og med 25.  Hovedtrekkplasteret denne gang er Jørn Hoel, kjent for en rekke slagere for noen år siden. Hvem husker ikke “Har en drøm” og “Ei hand å holde i”. Selv om vi synes å ha hørt Hoel gjennom et helt liv, er han ikke blitt eldre enn 62 år.  Jørn Hoel avslutter dagene med konsert i Casa de Cultura 25. oktober kl 20. Billetten koster 30 euro.

Det hele starter en uke tidligere på samme sted kl. 20.00 med offisiell åpning og konsert med unge spanske og norske musikere.  Det vil også være åpning av kunstutstillinger. Gratis inngang. 

Minnekirken fortsetter på søndag med konsert kl. 19.30. Billetter 15 euro. Du vil da få oppleve Annika Synnøve Beinnes, Ormar Arvik, Luis Cabello og Siegmund Watty. Mandag blir det jazzkonsert i kulturhuset med “Gyldenløve Brygge Swing Ensemble som tar turen fra Drammen.  25 euro koster billetten. 

Kirkesenteret er som vanlig åsted for bokbadet med Torill Brekke og Kirsti Baggethun kl 19. Det koster 10 euro å komme inn.  

Onsdag kl 19.00 kan du oppleve Duo Intermezzo og  Jhon Fredy “Bustos” på El Jardin på Foya Blanca. Inngang 15 euro. Til sist, men ikke minst: Vinsmaking på Den Norske Klubben kl 20 på torsdag 24. oktober for 10 euro.

AV: TOM BJØRNØ

Legg igjen en kommentar