Kurs i nettbrett og mobiltelefon for nybegynnere

… og deg som trenger en liten repetisjon

Dato: Tirsdag 4. desember kl 11.00 

Sted: Pavarotti. Pris: 45 Euro

Marthe Landsem har mange års erfaring i å holde kurs for nybegynnere på nett.

Det er mange som føler at de ligger litt etter når det gjelder bruk av digitale verktøy, og vet ikke helt hvor de skal begynne for å komme i gang. Det kan være vanskelig å spørre noen, og det er lett å utsette det til en annen gang. 

På dette kurset er ingen spørsmål for dumme, og alle som trenger å starte med det aller mest grunnleggende for å kunne bruke smarttelefonen eller nettbrettet sitt til noe fornuftig. Kanskje du vil lære hvordan du sender bilder hjem til Norge? Vil du ha noen gode grunner til å komme deg på Facebook, eller har du allerede en konto der, og bare ønsker å vite litt mer om hvordan man bruker det?

Hvilke apper er nyttige, og hva betyr de ulike begrepene alle snakker om?  Hashtag? Wifi? Apple ID? Kan alle se det jeg deler? Hva betyr det egentlig å dele noe? Hvordan chatter jeg? Hvordan kan jeg vite når det koster penger eller ikke? Hvordan kople seg til et trådløst nettverk? Hvordan oversetter jeg et spansk ord? 

Hvis du ønsker å lære litt om hvordan du kan kommunisere med familien hjemme i Norge, bruke kartet, google eller søke opp informasjon på letteste måte, så kan du melde deg på kurs DIGITAL BESTEMOR på Pavarotti cafe i Albir den første uka i desember. Vi bruker litt tid på å bli kjent, og kurset skal være en hyggelig opplevelse for alle, også de som føler at de kan litt ting fra før og trenger litt oppfriskning. Kanskje noen oppdager at de kan mer enn de tror?

Påmelding gjøres til Cafe Pavarotti innen 3. desember på tlf: 0047 48380961. Vi tar forbehold om nok påmeldte. Hvis det melder seg på fler enn 8 personer, setter vi opp ett kurs til dagen etter.  

Pris pr. person er 45 Euro. Vi holder på så lenge vi synes det er spennende og givende, men all erfaring tilsier at vi pleier å være slitne i hodet etter 2-3 timer. 

Krav til deg:  Du må ha med deg din egen smarttelefon og eller nettbrett. 

https://digitalbestemor.wordpress.com/

Legg igjen en kommentar