Markedsdag på El Castillo

Tradisjonen tro blir det også i år holdt marked og salgsutstilling på Casa El Castillo. Det er det 14. året på rad hvor du kan tilbringe hele lørdagen med musikk, mat og hygge – og kanskje gjøre unna noe av julehandelen allerede i oktober!

Dette trivelige arrangementet har, som alle tidligere år, forskjellige utstillere med klær, smykker, keramikk, med mer. Her kan man også la seg friste til å kjøpe en tallerken med Paella, mens vertskapet byr på gratis vin/øl/vann. 

Om du har lyst til å ta en titt inn i det sjarmerende gamle huset, så er du hjertelig velkommen inn. Inger Lise og Bjørn viser deg gjerne rundt i hjemmet sitt, der de har innredet med gammelt spansk inventar og egenprodusert keramikk. En lun og hyggelig stemning i en sval og deilig hage, gjør det virkelig verdt et besøk. I tillegg har du muligheten til å gjøre en god handel!

Inger Lise viser gjerne rundt inne i sitt praktfulle hus!

Husets vertinne, Inger Lise, har sitt eget keramikkverksted i Halden. Her lager hun keramikken, dekorerer den og  frakter kassevis med vakker keramikk til Casa El Castillo. Mye av dette er til salgs på markedsdagen.

Casa El Castillo finner du i Carrer Gafarro 11, rett opp mot Sierra Helada fra rundkjøringen mellom “Middelalderborgen” og Costa Blanca International School/Plastico Benidorm. Kjør rett fram forbi tennisbanene. Veien svinger til venstre, og i neste kryss finner du “El Castillo*” rett fram. 

Arrangementet er lørdag 5.oktober, fra kl. 12.00 til kl. 17.00.

Legg igjen en kommentar