Toy story 4

Premiere: 21.06.2019

Sjanger: Eventyr Animasjon Familiefilm Barnefilm

Stemmer på origiginal-språket: Keanu ReevesPatricia Arquette Christina Hendricks Tom Hanks Jordan PeeleAnnie Potts

Regi: Josh Cooley

Nasjonalitet: USA

Produksjonsår: 2019

Produksjonsselskap: Disney Pixar

Distribusjon: The Walt Disney Company  

Woody (Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel og ingen leke, tar Woody på seg å vise Gaffen (Tony Hale) hvorfor han burde omfavne det å være en leke.  Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep (Annie Potts). Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv. Mens Woody og Bo innser at de nå lever veldig ulike liv som leker, skjønner de snart at det er større utfordringer som venter.  Regissert av Josh Cooley («Riley’s First Date?”), og produsert av Jonas Rivera (“innsiden Ut”, “Se Opp”) og Mark Nielsen (medprodusent «Innsiden Ut»). Kommer i Spania 21. juni,  på kino i  Norge 6. September.


Godzilla: King of the Monsters

Premiere 21.06.2019

Sjanger: Eventyr Horror Action Fantasy Sci-Fi

Skuespillere: Sally Hawkins, Millie Bobby Brown, Vera Farmiga

Regi: Michael Dougherty

Nasjonalitet: USA

Originalspråk: Engelsk

Lengde: 2 t. 11 min.

Produksjonsår: 2018

Etter den globale suksessen til «Godzilla» og «Kong: Skull Island» kommer neste kapittel i Warner Bros. Pictures og Legendary Pictures kinematiske Monsterverse: «Godzilla II: King of the Monsters», et episk actioneventyr som setter Godzilla opp mot noen av de mest populære monstrene i popkulturhistorien. Den nye historien følger den heroiske innsatsen til det krypto-zoologiske byrået Monarch. Dets medlemmer står overfor et batteri av monstre, blant annet den mektige Godzilla, som støter sammen med Mothra, Rodan og hans ultimate nemesis, den trehodede Ghidorah. Når disse gamle superartene – som man trodde bare var myter – gjenoppstår, kappes de om overherredømme, noe som gjør menneskets fremtidige eksistens uviss.


Men in black: International

Premiere 14.06.2019

Originaltittel Men in Black: International

Sjanger: Action, Eventyr, Komedie

Skuespillere: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson

Regi: F. Gary Gray

Nasjonalitet: England, USA

Originalspråk: Engelsk

Lengde: 1 t. 55 min.

Produksjonsår: 2019

MIB har ekspandert byrået for å dekke hele verden, men det har også universets avskum!

Radarparet (Chris Hemsworth & Tessa Thompson) fra “Thor: Ragnarok” møtes igjen i den fjerde Men In Black-filmen.  The Men in Black må takle sin største utenomjordiske utfordring hittil når en dobbeltagent infiltrerer rekkene deres. Den svært dekorerte Agent H (Hemsworth) og hans nybegynner-kollega Agent M (Thompson) må ut på et globalt eventyr for å redde byrået – og til slutt verden.

DEL OG LIK